fbpx

Steve’s Champ snart startklar i Dubai

Selv om vi kun befinder os midt i januar, bliver de kommende måneder interessante for skandinavisk galopsport.


Seks skandinaviske heste befinder sig nemlig lige nu i Dubai, hvor de alle skal deltage i the Dubai International Racing Carneval som begynder 19. januar. To svenske heste er klar til at tage del i showet, nemlig Fredrik Reuterskiöld-trænede Zenato og Bodil Hallencreutz’ Magic Fact, mens de fire norske heste Organizer, Ihla Grande, Damachida og Steve’s Champ ligeledes er ved at være klar til start. Både Organizer og Ihla Grande er gået i træning hos lokale Erwan Charpy, og førstnævnte skal forsøge at tage revanche for sidste års ophold i Dubai, hvor han blev skadet i sin første start.

Eva Sundbye-trænede Damachida blev i fjor den første skandinavisktrænede vinder i Dubai nogensinde, og mon ikke der bliver spekuleret i den samme fremgangsmåde som i fjor med hesten, der indledte opholdet med tre starter uden for præmierækken, inden han som kæmpeoutsider vandt et handicap med over en halv million kroner til vinderen!

Norges championtræner Rune Haugen beretter, at den chilenskfødte sprinter Steve’s Champ er ved at være startklar, og at første opgave meget muligt bliver den 26. januar. “Det er meningen at han får årsdebut om lidt over to uger i et sprintopgør, og jeg har allerede nu lavet aftale med Eddie Ahern om at han rider Steve’s Champ i hestens første optræden”, fortæller Rune Haugen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top