fbpx

Stall Perlen søger opstaldning til Galileo-hingst

Norske Stall Perlen, der hører til blandt Skandinaviens mest succesrige ejerpseudonymer gennem tiderne, leder lige nu efter en opstaldningsplads til deres Galileo-søn Nobileo, der forrige år vandt Svenskt St. Leger og var anden i både Svenskt og Norsk Derby.


“Nobileo er en pragtfuld hest, der ikke gjorde noget forkert i sin løbskarriere. Han startede ikke som 2-årig, men vandt sine to første starter som 3-årig, inden han var tredje i et af de tyske Derby Trials. Efter sine to andenpladser i Svenskt og Norsk Derby fik han for første gang de rigtige forhold i Svenskt St. Leger som han vandt med otte længder. Derefter fik Nobileo en seneskade, men vi havde længe håbet på, at han ville finde vej tilbage til løbene”, forklarer Wido Neuroth og fortsætter:

“Nobileo blev som 4-årig sendt i træning hos Erika Mäder i tyske Krefeld, men heller ikke her har den veltrukne hingst været til start, og Stall Perlen planerer nu at tage hesten hjem til Skandinavien og forsøge at finde en opstaldningsplads til ham som avlshingst. Det vigtigste for hans ejere er, at han får et rigtig godt otium med chance for at bedække og derigennem videreføre sine blodlinier i den skandinaviske avl”.

Nobileo er efter ét af nutidens største avlshingstenavne, den dobbelte Derby-vinder Galileo (Sadler’s Wells), og deler med sin farfar Surumu samme kryds som Prix de l’Arc-vinderen Hurricane Run (Sadler’s Wells/Surumu), der i dag står opstaldet på Coolmore.

Galileo er med sine første fire årgange allerede far til en fremragende række Gruppe-1-vindere som Derbyvinderne New Approach og Cima De Triomphe, samt Lush Lashes, Red Rocks, Soldier Of Fortune, Allegretto, Nightime, Sixties Icon og Teofilo, for blot at nævne nogle få.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top