fbpx

Stald KTAS køber Monzas første afkom

Stald KTAS, der er Danmarks største anpartsstald med mere end 350 aktive medlemmer, satser nu videre på den kommende 2-årsgeneration med købet af det første afkom ud af den tidligere Mowerina- og Lanwades Stud Stakes (L)-2’er Monza.


Monza. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.
Monza på Meydans træningsanlæg under et vinterophold i Dubai. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.

Foruden andenpladserne i det danske 1000 Guineas bag staldveninden Queen Estoril (Camacho), var Monza (Footstepsinthesand) tredje i Norsk 1000 Guineas og Jyllandsløbet, samt fjerde i The Heatherwold Cup, Svenskt 1000 Guineas og Zawawi Sprint Cup.

Hun indløb næsten 600.000 kroner i sin karriere for Bent Olsen, og det var netop også hoppens tidligere træner, der på Scandinavian Open Yearling Sale den 23. september købte hendes første afkom for 40.000 kroner.


Stald KTAS’ nye hoppeåring efter Juniper Tree ud af Monza (Footstepsinthesand). Foto: Stutteri Outback.

Hoppeåringen er efter Juniper Tree (Galileo) og er opdrættet hos Majbritt og Karsten Østergaard på Stutteri Outback.

Stald KTAS har i forvejen 2-årige Let’s Go Filip (Mondialiste) i træning hos Rikke Rohbach Bonde, og han gør på onsdag sit livs anden start i Skånelandlöpning på Jägersro.

”Til gengæld har vi nu sagt farvel til Noelle, som Bent Olsen har overtaget som en del af handlen med vores nye hoppeåring”, fortæller Stald KTAS’ formand Bent Rejkjær, og suppleres af Per Christensen:

”Vi har en tradition i Stald KTAS med en navnekonkurrence blandt vores andelshavere, og den starter allerede i dag og løber frem til den 6. november, hvorefter juryen vil udpege en vinder, og så vil navnet blive offentliggjort ved en dåbs-samling hos Bent Olsen”.


Stald KTAS’ Per Christensen med Noelle efter sejr på Klampenborg i 2021. Foto: Burt Seeger.

Sådan ser Stald KTAS‘ nyerhvervede årings katalogside ud:

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top