fbpx

Fornem Breeders’-optakt af Gravity

Familien Haugaards 4-årige Gravity leverede torsdag aften en strålende præstation på Øvrevoll, hvor han i et handicap med 63 kilo på ryggen vandt let med mere end fire længder i hænderne på Carlos Lopez.


Gravity og Carlos Lopez. Foto: www.hesteguiden.com.

Den mørkebrune vallak, som er opdrættet på York Stutteri og efter afdøde Wilshire Boulevard (Holy Roman Emperor), var sidste år fjerde bag staldkammeraten Slava Ukraini (Moohaajim) i Breeders’ Prize Classic, og han sluttede sæsonen med et handicap på 80.

Han er i øvrigt første afkom ud af den tidligere dobbelte Oaks- og Sceptre Stakes-vinder, Bent Olsen-trænede Elektra Art (Excellent Art), som ligeledes løb i familien Haugaards væddeløbsfarver.

Med torsdagens overlegne sejr skyder Gravity sig et godt stykke længere frem på kandidatlisten til Dansk Breeders’ Cup den 7. juni.

Hér er Gravitys træner Niels Petersen allerede stærkt rustet gennem førnævnte Slava Ukraini og den dobbelte Derby-2’er Cotton Eye Joe (Appel Au Maitre), og græsformen i Petersen-stalden er heller ikke til at tage fejl af på nuværende tidspunkt.

Easywithme tager sin anden sejr i lige så mange forsøg. Foto: www.hesteguiden.com.

Det blev nemlig i alt til tre vindere torsdag aften for championtræneren, som for anden gang i træk vandt med det 3-årige – og endnu ubesejrede – stortalent Easywithme (El Kabeir), hvorefter Carpe Diem-sønnen Oche Dart sørgede for første sejr til Petersens nytilkomne italienske lærling, Lorenzo Putzulu.

Oche Dart og Lorenzo Putzulu. Foto: www.hesteguiden.com.

Jan-Erik Neuroth sadlede en 3-årsvinder i form af Stall EOS’ Imra (Sporting Chance), som vandt et tre-hestes opgør foran Steely Queen (Outstrip) og Catch A Dream (Postponed).

Torsdagens øvrige Øvrevoll-vindere var Annette Stjernstrands duo Started It All (Zoffany) og Titanium Carlras (Wilshire Boulevard), samt Hallvard Somas Hope And Glory (Dandy Man).

Imra og Sandro De Paiva. Foto: www.hesteguiden.com.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top