fbpx

Solvana fra start til mål i Scania Sprint

Hoppernes Scania Sprint over 1200 meter på Jägersro havde en klar favorit i Wido Neuroth-trænede Solvana, og den 5-årige hoppe skuffede ikke sine mange tilhængere med en let fem længders triumf i hænderne på Fredrik Johansson.


Andenpladsen gik til sidste års vinder Philitagain/Carlos Lopez, mens Xaara/Per-Anders Gråberg blev trejde.

Solvana kom direkte fra en andenplads i Täby Open Sprint Championship (Gr.3), men dette var hendes første sejr i år og hun blev belønnet med 126.000 kroner i førstepræmie.

Wido Neuroth og Fredrik Johansson blev også noteret for sejren i de 2-årige hoppers Stig Holms Memorial, men her måtte de dog dele triumfen med Fredrik Reuerskiöld og Jacob Johansen, idet der blev dømt dødt løb mellem Reuterskiölds Pretty Pretty Face og Neuroths Celeste.

På tredjepladsen sås en yderst uheldig Squeeze That Lemon, der ikke på noget tidspunkt i opgøret havde racing luck og Manuel Santos fik ned gennem opløbet en ordentlig lektion af Fredrik Johansson, idet den svenske jockey kynisk holdt Santos lukket inde på rails og dermed aldrig gav den dansktrænede hest chance for at komme ud til angreb. Til slut måtte det konstateres at den bedste jockey vandt, og den bedste hest blev tredje.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top