fbpx

Søren Jensen om sine startheste på Derbydagen

Søren Jensen har seks heste til start på Derbydagen i morgen, og på sin Facebook-side har træneren nu publiceret sin vurdering af hver enkelt deltagers chance.


Giant Sandman Larch Ærespræmie

Nevercantell var positiv senest. Med sidestykker påsat, håber vi på fuld koncentration. Det er et stort felt, med flere gode formheste. Evnerne er der… et godt løb… lidt held. Så hvorfor ikke?!

Nevercantell (hvid dragt) ved andenpladsen i Produce Stakes i fjor. Foto: Burt Seeger.

Wentworth Det 122. Pokalløb

Good Fortune har holdt en lille sommerpause fra løbene med skovture og lette cantre. Han er ved at være i fulde omdrejninger og med Dubai in mente behøver han ikke mange hårde gallops før han prikker formen igen. Baneunderlaget lader til at blive i hans favør og distancen ligeså. Så jo, vi tror på et godt resultat.

Søren Jenen med Good Fortune under vinteropholdet på Meydan. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Stutteri Hjortebo Derby Consolation

Pura Vida, uha vi har ikke set meget til hendes uomtvistelige talent i år, uden der har været nogen påviselige årsager hertil. Gik rundt svinget i mandags og sidenhen så hun ganske positiv ud. Chancen er i outsiderrollen. Men “Watch out”.

Dunkerque er bedre end sit bare resultat senest. Sebastian “Manden med hatten” har været på som hestehvisker i startbokstræning, og så er den ged forhåbentlig klippet – som det er set ved bl.a. Steinway og Nokengang. Skal ses som en god outsider.

Dunkerque aflagde maidentitlen i sin sidste start før Derbydagen. Foto: Burt Seeger.

The Macallan Dansk Derby

Nevermind har udviklet sig utroligt henover året, både fysisk, mentalt og løbsmæssigt. Viste stor fremgang senest i Derby Trial Stakes, og nu tre uger senere er pilen stadig opadgående. Ser ham i præmierækken.

Silver Wings er en sent udviklet hest, som kan gå i fodsporene på Good Fortune senere i livet. Ønsker tempo på i Derbyet, og det plejer der jo at blive. Skulle det blive blødt underlag vil det nok ikke forringe chancerne. Klart, vi tror på en triomulighed.

Silver Wings og Oliver Wilson ved sejren i De 5 Stjerner Derby Trial Stakes foran Lazy Susan og Nevermind. Foto: Burt Seeger.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top