fbpx

Søren Jensen: Good Fortune starter på Longchamp

Søren Jensen kunne under lørdagens løbsdag i Klampenborg løfte sløret for, at staldens helt store stjerne, Thomas Havemann og Stald Shakers Good Fortune, i den kommende uge rejser mod Frankrig og en start i næste søndags Prix du Conseil de Paris (Gr.2) på Longchamp.


Good Fortune og Oliver Wilson vandt i sin seneste start Stutteri Stork Skandinavisk Grand Prix foran Tille In Action og Go Go Dancer. Foto: Burt Seeger.

“Der er forhåndsanmeldt 22 heste på nuværende tidspunkt, men de seneste års udgaver af løbet har ikke haft mere end fem-seks deltagere, så jeg håber og regner med, at feltet ender med at skrumpe ind”, siger Søren, som valgte at springe en anden påtænkt start på Longchamp over i den forgangne weekend.

“Ja, vi havde også kigget på Prix Dollar i Arc-weekenden, men løbet blev simpelthen for stærkt. Denne opgave passer ham bedre, og det eneste jeg måske kan være en smule ængstelig over er de 2200 meter, såfremt tempoet bliver højt hele vejen”.

Good Fortune og Theo Bachelot ved triumfen i Zabeel Turf på Meydan foran  Godolphins White Wolf. Foto: Dubai Racing Club.

Da Good Fortune vandt over 2000 meter på Meydan i slutningen af januar, var det med franske Theo Bachelot på ryggen, og Jensen afventer i skrivende stund en bekræftelse på, om hest og rytter kan forenes igen på Longchamp.

“Theo vil meget gerne ride ham, men han arbejder på at få udsat en udelukkelse, så lige nu har vi ikke jockeysituationen helt på plads”.

Oliver Wilson, der har redet Good Fortune i langt de fleste af Appel Au Maitre-sønnens starter – og senest ved den overlegne triumf i Skandinavisk Grand Prix – rider storløb i Stockholm næste søndag, men han var til gengæld i bøjlerne på hesten fredag morgen i et træningsarbejde, som efterlod samtlige forbindelser henrykte.

Good Fortune med Liam Doran på ryggen og Søren Jensen ved siden under vinterens ophold i Dubai. Det bliver også Liam Doran, som på onsdag rejser med den danskopdrættede stjerne mod Chantilly. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

“Han er virkelig i god form og det er det rigtige tidspunkt at tage chancen i et international Gruppe-2-løb”, vurderer Søren og fortsætter:

Good Fortune starter onsdag turen mod Frankrig,  hvor han opstaldes i Pia Brandts træningskvarter i Chantilly, og så flyver jeg selv til Paris lørdag aften efter St. Leger-dagen på Klampenborg”.

Anmeldelseslisten til Prix du Conseil de Paris (Gr.2) kan ses ved at klikke hér.


Herunder kan du se Good Fortunes strække ud på Klampenborgs græs med Oliver Wilson fredag morgen:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top