fbpx

Slut mellem Wido og Fredrik

Det stærkeste samarbejde i skandinavisk galopsports historie er officielt blevet afsluttet, idet Championtræner Wido Neuroth og Championjockey Fredrik Johansson har annuleret den kontrakt der igennem de sidste otte sæsoner har sikret dem stort set alle storløb i Danmark, Norge og Sverige.


“For tre uger siden fortalte Fredrik mig, at han gerne ville løse sig fra sin kontrakt for bedre at kunne koncentrere sig om sin karriere i England og jobbet for Stall Rio og træner Roy Arne Kvisla. Tidspunktet er selvfølgelig utrolig uheldig for mig, idet vi står midt i den travleste del af sæsonen med storløb på alle de skandinaviske baner, men jeg må igennem resten af denne sæson tage en start ad gangen og vælge den rytter jeg synes passer bedst på den pågældende hest i hvert enkelt løb”, fortæller Wido Neuroth onsdag morgen til galopsport.dk.

På mandag rides både SvensktBreeders Trophy Stayer, Breeders Trophy Mile og Swedish Open Mile (L) – og i Breeders’ Trophy Mile har Wido Neuroth som erstatning for Fredrik Johansson valgt Yvonne Durant på ryggen af den dobbelte 2000 Guineas-vinder Icaros, der kommer til start som klar favorit. Fredrik Johansson sidder selv op for RoyArne Kvisla på ryggen af Dream Catcher.

“Med hensyn til at finde en fast erstatning for Fredrik bliver det først aktuelt til næste år, og jeg må bruge vinteren på at beslutte mig. Men resten af denne sæson kommer man sikkert til at finde udenlandske jockeys på ryggen af mine heste. Når der er storløb på hverdage er det ikke noget problem at hente kapaciteter som Andrasch Starke og Terry Hellier op fra Tyskland, og på søndage kan jeg altid ty til irske Eddie Ahern, der jo vandt mange storløb for mig det år hvor Fredrik var rygskadet”, slutter en klarsynet Wido Neuroth, der også understreger at kontrakten med Fredrik Johansson er blevet løst venskabeligt, og at det ligeledes bliver den svenske jockey der sidder op på Funny Legend når hun i næste uge bringes til start i Alice Cup (Gr.3) i Hamborg.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top