fbpx

Skulderskade kan koste Jacob Johansen Mowerina-vinder

Den danske jockey Jacob Johansen kom i går til skade under løbene på Jägersro, da Slew Prince snublede ud af startboksen og kastede sin rytter til jorden. Slew Prince måtte sørgeligt aflives efter løbet mens Jacob Johansen beskadigede det ledbånd der forbinder kravebenet og skulderen, og han står nu foran minimum tre ugers ufrivillig pause.


“Det kunne selvfølgelig have været meget værre, for et styrt kan få fatale konsekvenser. Jeg har fået at vide, at jeg skal holde skulderen i ro de næste tre uger, men der er heldigvis fortsat seks uger til Dansk Derby og det skal jeg nok være klar til”, siger en optimistisk Jacob Johansen fredag formiddag.

Jacob Johansen havde ridt i syv af morgendagens ni løb i Klampenborg, heriblandt det klassiske Mowerinaløb, hvor han skulle danne par med Lennart Reuterskiöld Jr.-trænede Hot Fudge. Hot Fudge sæsondebuterede i 1000 Guineas Trial med en andenplads bag My Dock, og Johansen havde glædet sig meget til revanchen.

“I mine øjne har Hot Fudge en kæmpe chance i morgen. Hun gik bedre end jeg havde ventet i sæsondebuten, og med den regn der er faldet de seneste dage er hendes chancer steget betydeligt. 1000 Guineas er det eneste klassiske løb jeg mangler at vinde i Skandinavien, og jeg havde regnet med at det skulle lykkes i morgen”, fortsætter en ærgelig Jacob Johansen. Der er i skrivende stund ikke fundet en ny jockey til Hot Fudge. Jacob Johansen har naturligvis også måtte afstå fra sine ridt på hestene Jolly Boy, Dalei, The Pirate, Senta, Speedy Train og Tasmania Dream.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top