fbpx

Sjetteplads til Icaros i Köln

Wido Neuroth havde søndag eftermiddag både Solvana og Icaros til start i Köln, men begge Stall EOS’ heste sluttede uden for præmierækken. Solvana sæsondebuterede i Cagliostro-Sprintpreis (L) over 1200 meter, hvilket resulterede i en ottendeplads under Fredrik Johansson.


Sejren gik til Dashing Blade-sønnen Sacho/Terrence Hellier, der med lidt over en længde henviste forhåndsfavoritten Lucky Strike/Adrie de Vries til andenpladsen.

Senere på dagen var Icaros til start i Excelsior Hotel Ernst-Meile (L) over 1600 meter, men som frygtet var topvægten 60 kilo med til at gøre opgaven endnu sværere for sidste års mest vindende hest i Skandinavien.

Fredrik Johansson placerede Icaros sidst i det 10 heste store felt, og han sad fortsat stille på hingsten da feltet ramte opløbet. Her blev Icaros trukket ud til angreb midt i banen, og han formåedeat passere fire af konkurrenterne, men fik for langt frem til de forreste.

Løbet blev vundet let af Mario Hofer-trænede Apollo Star/Andreas Suborics foran Madresal/Andrasch Starke og favoritten König Turf/Alexis Badel.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top