fbpx

Sir Brego snød favoritterne i Norsk 2000 Guineas

Cathrine Erichsen og Sandro De Paiva slog sammen til i 2024-udgaven af Norsk 2000 Guineas med Acclamation-sønnen Sir Brego, som med hals henviste Silja Størens Optimus Bling til andenpladsen.Løbet lignede ellers længe en sejr til næstfavoritten Nope Never (No Nay Never), som var klart bedst gående ind på opløbet.

Nope Never var også sidste hest af biddet og havde med 200 meter igen fortsat en klar føring, men så satte mælkesyren sig på det bløde underlag, og i løbet af ganske kort tid skød både Sir Brego og Optimus Bling (Frankel) forbi.

Sir Brego og Optimus Bling kæmpede en brav kamp til stregen, men det var med en lille fordel til førstnævnte, som tog førstepræmiens 190.000 norske kroner til Stall Royal.

I lighed med den dobbelte 1000 Guineas-vinder Easywithme (El Kabeir) indledte Sir Brego først sin løbskarriere i begyndelsen af maj, hvor han vandt med hals foran sin staldkammerat Kjell Hroar (Zoffany).

I starten efter var han tredje bag Nope Never og den senere Voter-vinder Schamyl (Appel Au Maitre), og på den baggrund var der ikke mange der regnede med, at den brune vallak ville være i stand til at vende formen nu.

Bag Nope Never sluttede Roy Arne Kvislas Aurinko (Karakontie) til fjerdepladsen foran den sidste præmietager, Niels Petersens Stamford Street (Shalaa), mens Bent Olsens Great Wish (Night Of Thunder) endte lige udenfor pengene før Empire Bling (Oasis Dream) og totalisatorfavoritten Lord Mountbatten (Connect).

Sir Brego vinder Norsk 2000 Guineas foran Optimus Bling og Nope Never. Foto: Hesteguiden.com.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top