fbpx

Sine Die snød Classical World og Vivaldi

I torsdagens 3. afdeling af BE Profilers 3-års Serie over 2000 meter var der på forhånd lagt op til en spændende duel mellem Bent Olsen-trænede Vivaldi og Torben Christensen-trænede Classical World, men begge heste måtte vige tilbage for Torben W. Nielsens Sine Die i et løb hvor der var en jockey til forskel.


Det var nemlig Sine Dies pilot Mark Larsen der kunne tage en stor del af æren for choksejren til 34 gange pengene. Sine Die var hurtigt ude af startboksen og fik derefter lov til at hygge sig i fronten, hvor Mark Larsen totalt styrede begivenhedernes gang undervejs i et tempo der flere gange forårsagede problemer for hestene længere tilbage i feltet.

Både Classical World og Hongkong Legend mistede aktionen ved flere tilfælde, og selv om både Vivaldi og Classical World på vej ind i opløbssvinget forbedrede sig udvendigt, havde de aldrig nogen chance for at følge med Sine Die, da Hawk Wing-sønnen igen skød af sted langs rails og skaffede sig et klart greb.

Classical World afsluttede bedst af de øvrige og henviste Vivaldi til tredjepladsen, men der var langt op til Aalborg-gæsten, der fik årets anden sejr og 43.500 kroner for sejren i BE Profilers 3-års Serie.


God aften for Nielsen og Larsen

Aftenen endte med at blive rigtig god for Torben W. Nielsen og Mark Larsen, idet duoen efter Sine Dies sejr senere fulgte op med en sejr i Sommer Grand Prix over 1550 meter, denne gang med 4-årige Marine Parade, der efter at have ligget et stykke tilbage i feltet kunne drage fordel af et meget hårdt udgangstempo og til slut trække ganske let fra til en overlegen sejr foran stærkt afsluttende Lot To Win/Jacob Johansen, der på de sidste meter fangede One More Than Ten/Le Tølbøll.

Sejren var 33.500 kroner værd for Jørn og Torben Wedel Nielsen, der med Sine Dies sejr oven i hatten samlet kunne hæve mere end 75.000 kroner denne aften i Århus.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top