fbpx

Sin Cocos også bedst i Aalborg 2-års Mesterskab

Hanne Bechmann-trænede Sin Cocos vandt lørdag eftermiddag sin tredje storløbssejr i Provinsen, da hun med Juan Pinto på ryggen førte fra start til mål i Aalborg 2-års Mesterskab over 1500 meter.


Sin Cocos, der endnu ikke har smagt sejrens sødme på sin hjemmebane i Klampenborg, fungerer langt bedre på de skarpere ovaler i Provinsen, og efter tidligere sejre i både Produce Stakes i Odense og 2-åringernes Stayerprøve i Århus, var turen denne gang kommet til Aalborg for Ecossais-datteren, der blev købt på åringsauktionen i fjor af Niels Varming Andersen fra Stutteri Løkkemarken.

Andenpladsen i Aalborg 2-års Mesterskab gik til Bent Olsen-trænede John Balliol/Dina Danekilde foran Lady Sarah/Kim Andersen. Sin Cocos var den eneste hest i feltet der tidligere havde vundet løb, og hun kunne hæve gode 45.500 kroner for sin tredje storløbstriumf.

Men ikke nok med det – Sin Cocos’ sejr udløste også Elkær Stutteris bonus på 45.000 kroner til Niels Varming Andersen, samt 5.000 kroner til træner Hanne Bechmann.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top