fbpx

Sikker sejr til Classical World på Jägersro

Torben Christensen-trænede Classical World rundede torsdag eftermiddag en flot 3-årssæson af med en sikker sejr i George Killick-Handicap over 2200 meter på Jägersro. El Prado-sønnen startede for første gang på Jägersros dirt track og slog en række gode ældre heste.


Ann-Charlotte Nielsen, der har været skimlens faste partner på nær ved andenpladsen i Jyllandsløbet i juni, gav hesten en afventende rejse og lod selv hesten galoppere sig ind i løbet på bagsiden, hvor han skar glimrende fart og nåede op indvendigt bag de førende rundt opløbssvinget.

Classical World sad hårdt på biddet i sidste del af svinget, og da der blev plads til angreb indenfor velgående Amaethon speedede Århus-gæsten forrygende til sejren en længde foran Amaethon og med yderligere syv længder til Cattleman’s Clipper på tredjepladsen.

Kristian Andersens hest afsluttede dermed sin første sæson i Skandinavien med en sejr og 36.000 kroner i førstepræmie, og facit for året blev fire sejre og to andenpladser i seks starter med godt en kvart million kroner i indvundne præmier. Samtidig fik han bevist, at han også tackler dirt’en på Jägersro, hvilket unægtelig åbner for en del ekstra muligheder i 2009.

“Han går nu på vinterferie, og da han fortsat er en noget klejn hest, tror jeg der er mere udvikling at finde til næste år, hvor Pramms Memorial måske kan blive en af forårets store opgaver”, sagde en glad træner Torben Christensen efter sejren på Jâgersro.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top