fbpx

Sea The Shadow scannet i fol ved Juniper Tree

Flemming Salomonsen, der i mandags rundede Jyllandsløbsdagen af med sejr til North Bay Sunrise, og som i morgen sponsorerer Scandinavian Open Championship (Gr.3), har fået endnu mere at glæde sig over.


Sea The Shadow og Elione Chaves. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

“Vi har netop scannet vores nyblivne avlshoppe Sea The Shadow, og hun er konstateret drægtig ved Juniper Tree“, fortæller Salomonsen fredag formiddag.

I forvejen har nordjyden sin hurtige Kendargent-datter Persona i fol ved Go Go Gadget (Areion), så der venter en spændende fremtid på det stutterimæssige plan for den stærkt satsende ejer og opdrætter.

Sea The Shadow er vinder som 2-årig på Jägersro og tilbragte vinterperioden mellem 2- og 3-årssæsonen i Dubai, hvor hun pådrog sig en skade der kom til at spille en afgørende rolle for hoppens videre fremgange.

I fjor leverede hun sin bedste præstation som tredje i Jyllandsløbet på to længders afstand af Speedman (Go Go Gadget), og hendes sidste karrierestart endte med at blive i Dansk Oaks.

Oaks-feltet 2020 på vej rundt tribunesvinget med Sea The Shadow i front. Foto: Burt Seeger.

“Vi gav hende en god lang vinterpause, men kort tid efter hun kom tilbage i træning hos Bettina og Kim Andersen genopstod problemerne desværre, og så valgte vi at sende hende direkte til bedækning ved Juniper Tree på York Stutteri”, forklarer Flemming Salomonsen.


Sea The Shadows afstamning:


Mens både Sea The Shadow (Sea The Moon) og Persona nu fortsætter karrieren i stutteriet, har Flemming Salomonsen sørget for at ruste op i den yngste årgang, og allerede den 11. juni planlægges den første 2-årsstart.

“Vores nyindkøbte hingst er startklar og skal gå en enkelt græsgalop på Klampenborg inden han debuterer om et par uger”.

Falkonertjenestens 2-årige hingst efter El Kabeir ud af Listed-vinderen Cover Girl skal efter planen debutere på Klampenborg 11. juni. Foto: Filip Zwicky Agency.

Hingsten, der er en endnu unavngivet søn af den allerede succesrigs førsteårgangshingst El Kabeir (Scat Daddy), blev købt på Goffs UKs Breeze Up Sale i Doncaster i april og er ligesom Falkonertjenestens anden 2-årige hest, Big Red Panda (Hunter’s Light) i træning hos Bettina og Kim Andersen.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen