fbpx

Salt Track næstsidst, men andenplads til Sendalam

The Dubai International Racing Carnival blev torsdag eftermiddag skudt i gang på Nad Al Sheba, og træner Niels Petersen sadlede i den anledning sidste års Swedish Open Mile (L)-vinder Salt Track med Espen Ski på ryggen.


Salt Track fik en rolig indledning på det 1500 meter lange opgør, og Ski fik rundt svinget trukket hesten langt ud i banen hvorfra parret et øjeblik så ud til at være i et godt avancement. Salt Track kom dog ikke meget længere, og efter få hundrede meter af opløbet svandt håbet om en plads i præmierækken. Ski satte til slut hænderne ned på Salt Track, der kom ind som næstsidst af de 12 deltagere.

Fra den norske karnevaldeltager var der 20 længder op til løbets vinder, Mick Channon-trænede Obe Brave/Ted Durcan, som efter en spændende opløbskamp med en længde kunne henvise Sendalam/Kevin Shea til andenpladsen.

Netop Sendalam er som tidligere omtalt her på siden søn af den danske avlshoppe Alamea hos Inge Dorte og Henrik Seerup i Haderup, og Sendawar-sønnens præstation har givet grund til smil på læben hos opdrætterparret, idet Alamea i år venter føl efter netop Sendawar, hvilket resulterer i enten en helbror eller -søster til karnevalhesten i Dubai.

Aftenens sidste løb på Nad Al Sheba havde deltagelse af den tidligere svenskeDerby-vinder Organizer, men Zafonic-sønnen har endnu aldrig formået at slå til i Dubai, og torsdagens sæsondebut resulterede i en distanceret sidsteplads.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top