fbpx

Salongold vandt Norsk Derby Trial

Norges championtræner Rune Haugen fremviste torsdag aften et godt Derbyemne på Øvrevoll, da Golan-sønnen Salongold trak det længste strå i Peugeot Derby Trial 2200 meter.


Salongold var tidligt med fremme, og ind på opløbet trak hesten let fra de øvrige, men Mark Larsen måtte arbejde for ridepengene de sidste 300 meter, idet både Act Two/Pascolina Pinto og Salongolds staldkammerat Spirit Du Logis/Jacob Johansen nærmede sig kraftigt. Spirit Du Logis nåede aldrig helt frem, men Act Two så en overgang ud til at kunne koble grebet på Salongold, der dog kæmpede videre så snart han fik sin konkurrent op på siden, og han vandt til slut løbet med hals.

“Han kunne have vundet med 15 længder for han har så meget klasse, men han er fortsat en stor baby og da han kom i front vidste han ikke hvad han skulle. Han er et godt kort til Norsk Derby, men hans chancer havde nok været større såfremt løbet kom om tre måneder i stedet for tre uger”, sagde Mark Larsen efterfølgende til Norsk Rikstoto.

“I Derbyet prøver vi uden blinkers”, supplerede Rune Haugen, der kommer til at kæmpe hårdt for at bibeholde sit trænerchampionat i 2007, for især Wido Neuroth ser ud til at have en række nye stjerner klar i den yngste årgang. Neuroth startede løbsdagen med at sadle to 2-årsvindere – først vandt den debuterende Cajun Cadet-datter Fortaleza/Fredrik Johansson et maidenløb, og dernæst havde

Wido Neuroth de to første gennem mål i storløbet Eivind Eckbo Legats Vandrepokal med henholdsvis Distant Star/John Fortune og Celeste/Fredrik Johansson.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top