fbpx

Sadler Bent Olsen 2-årsvinder nummer to på lørdag?

Bent Olsen har allerede sadlet årets første 2-årsvinder i Danmark med Lone Kaj-Nielsens Amicone, og på lørdag har han to nye kort på hånden når det gælder 2-årspremieren på hjemmebanen i Klampenborg.


Bent Olsen står med et mægtigt 2-årshold. Foto: Kaare Kiib / TV2.

Bent Olsen har nok at tage af når det gælder den yngste årgang. Ikke mindre end 14 2-årige er registreret i træning hos Vice-championtræneren, og de er fordelt med syv internationale importer, fire svenskopdrættede samt tre danskfødte.

Én af de irske importer, Amicone (Holy Roman Emperor), har nu allerede aflagt maidentitlen, og nu overlades scenen til Særen Nissen-opdrættede Happy Feet (Appel Au Maitre) og breeze up-importen Misszou (Zoustar).

Staldens førstejockey Marcos Robaldo sidder op på sidstnævnte, hvilket måske kan fortælle lidt om styrkeforholdet, uden at det på nogen måde kan være en sikker rettesnor.

Akkurat som Bent Olsen har Sandie Kjær to debutanter klar i form af Bad Investment (Wilshire Boulevard) og Alakay (Wilshire Boulevard).

Begge er egenopdrættede, og Alakay er særligt interessant at følge som første afkom ud af Teofilo-datteren Giulia, hvis helbror Wexford Native i sidste måned var fjerde i Irish 2000 Guineas (Gr.1) og som starter i morgendagens St James’s Palace Stakes (Gr.1) under Royal Ascot.

Fra Aarhus kommer Lea Olsen med King Ferdinand (Elusive City), der både deler ejer og far med søndagens Stockholms Stora Pris (Gr.3)-vinder King David. King Ferdinand er opdrættet på Stutteri Hjortebo og akkurat som King David en moderlivsimport fra Frankrig.

Fra yderste plads i startboksen springer Bettina Andersens Would She (Kahyl), der både er ejet og opdrættet af Lone Reimer Høgenhaug. Would She er halvsøster til 2-årsvinderne Would He (Al Shemali) og Seattle Sun (Al Shemali).


Klampenborg har syv løb på lørdagens program. Den foreløbige startliste ses herunder:


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen