fbpx

Rockofthemountain over alle bjerge i Manoustie

Rockofthemountain var sammen med Oliver Wilson en overlegen vinder af onsdagens Manoustielöpning over 1200 meter for de 2-årige heste på Jägersro. U S Navy Flag-sønnen førte hele vejen og vandt med seks længders afstand til favoritten Art Defender.Rockofthemountain vandt sine to første starter på græs på henholdsvis Øvrevoll og Bro Park, men løb ind i karrierens første nederlag som sjette i Svealandlöpning på Stockholm Cup-dagen.

Senest var han en tapper anden i Norsk Kriterium på Øvrevoll bag Wido Neuroths Schamyl (Appel Au Maitre), men i sin første start på dirt viste han samme gear som ved sine to første starter og efterlod denne gang sine konkurrenter uden chance.

Rockofthemountain trænes af Niels Petersen og ejes af Stall United, som købte hingsten for 65,000 euro på forårets Tattersalls Goresbridge Breeze Up Sale i Irland.

“Man håber altid, at de her hurtige 2-årige også kan stå lidt længere distance som 3-årige, så de kan gøre sig gældende i Guineas og Voter, og han har stamina i sin afstamning, men nu er jeg først og fremmest glad for, at han leverede så god en præstation i sin første start på dirt”, sagde Niels Petersen efter sejren i Manoustielöpning til 82.500 svenske kronor i førstepræmie.

Oliver Wilson, Niels Petersen og Rockofthemountain efter triumfen i Manoustielöpning. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top