fbpx

Ren Reuterskiöld-opvisning i Voterlöpning

I efteråret 2006 var Fredrik Reuterskiöld på sin nu traditionelle rejse til det amerikanske galopparadis Keeneland i Kentucky, og tre af de heste han erhvervede til sine hesteejere løb torsdag aften med tilsammen 634.120 kroner på Jägersro.


Voterlöpning over 1730 meter, en del af den nye svenske Derbyserie med hele 764.000 svenske kroner i præmiesum, havde efter afbud fra Wido Neuroth-trænede Hermion ni heste til start, og lige fra løbets begyndelse sad Cat Thief-sønnen Swing That Cat på begivenhederne under Manuel Martinez, der fik lov at styre tempoet undervejs med sine to staldkammerater Western Prospect/Per-Anders Gråberg og Egon/Jacob Johansen lige efter sig.

Rundt opløbssvinget faldt Egon en smule tilbage, samtidig med at Swing That Cat uden problemer efterlod Western Prospect og kom alene ind på opløbet. Egon fandt et nyt gear på opløbsstrækningen og sluttede stærkt af til andenpladsen før Western Prospect, men denne gang var han chanceløs overfor Swing That Cat, der skar målstregen med to overlegne længder før sin nærmeste forfølger.

Sejren i Voterlöpning var 382.000 kroner værd for Swing That Cat, der ejes af Mec-Com Klippan AB og Fourfold HB – førstnævnte stod ligeledes bag forrige års svenske Derbyvinder Mad Dog Slew, og i Swing That Cat findes der endnu en rigtig god mulighed for at opnå den helt store triumf på Jägersro søndag den 10. august.

“Sæsonen har hidtil budt på rigtig mange andenpladser, og i det fleste tilfælde har mine heste tabt med under en halv længde, så at få en trippel i så stort et løb er naturligvis skønt. Det er lige det vi har gået og ventet på”, sagde en glad Fredrik Reuterskiöld, der regner med at sadle fire heste i Svenskt Derby om en god måneds tid.

Fjerdepladsen i opgøret gik til Wido Neuroth-trænede Simian, mens Austin, Gillsan og Amazer alle fik penge med hjem fra opgøret. Derimod fik hverken Hanne Bechmann-trænede Lois Lane eller Brian Wilsons Danish Welcome en del af kagen, idet de sluttede henholdsvis næstsidst og sidst gennem mål.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top