fbpx

Red Junior overlegen i Sallings Pokalløb


Red Junior overlegen i Sallings Pokalløb

Jydsk Væddeløbsbanes trial til banens største væddeløb, Jyllandsløbet lørdag den 6. juni, blev redet fredag aften og resulterede i en knusende overlegen sejr til Bent Olsen-trænede Red Junior med Jacob Johansen på ryggen.

Red Junior fik en perfekt rejse undervejs, hvor Jacob Johansen hele tiden lå i skyggen på de to førende Jambalaya/Nicolaj Stott og Take A Chance/Ann-Charlotte Nielsen. På bagsiden forbedrede Bistagno/Mark Larsen sig hastigt og nåede midt i opløbssvinget op til de tre forreste, men Jacob Johansen havde alt sparet på Red Junior, der kort inde i opløbet fik marchordre og sidenhen trak fra de øvrige med mange længder.

Red Junior vil efter sin overlegne sejr afgjort være blandt favoritterne i Jyllandsløbet lørdag den 6. juni, og Bent Olsen ser endnu engang ud til at have en glimrende chance for at følge op på sine tidligere vindere Almansour, Eltizaam og senest Dan Tucket i fjor.

Bistagno holdt godt ved til andenpladsen foran den stærkt afsluttende Do It Tiger/Louise Faber, der tabte en del længder i starten, men alligevel formåede at hente en sikker tredjeplads. Der var i øvrigt omstart i Sallings Pokalløb.

Dagens første galopløb i Århus, Cajun Cadet Handicap, blev vundet af Jane Groves Zacho The Butcher/Louise Faber foran Chiave/Nanna Emilie Hansen, mens der var dødt løb mellem vinderens staldkammerat Air Force Eleven/Nina Poshtara og Akada Cha Cha/Nicolaj Stott på tredjepladsen.

Aftenen blev siden rundet af med en let sejr til Kat Malou/Line Juhl Nielsen foran Hoffmann/Lea Olsen og Polemic/Nicolaj Stott.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top