fbpx

Ready Teddys lillesøster debutsejrede i Lambada Cup

Jessica Long og Chess Racing går fra den ene store succes til den anden denne sommer. I går vandt Ready Teddy Firm Management Grand Cup på Klampenborg, og søndag fulgte ikke bare Ayani op i Hurricanelöpning, men også Ready Teddys 2-årige lillesøster Swing blev storløbsvinder direkte i sin debut.Moohaajim-datteren Swing var nemlig mere end rigeligt klar til at vinde Lambada Cup for Jacob Johansen, også selv om Vanja Sandrups Art Defender (National Defense) gjorde hvad han kunne for at slå contra ned gennem opløbet.

Swing vandt med trekvart længde foran Art Defender, som selv nåede målstregen i tide før Wakaba (Best Solution), der akkurat som i debuten tabte længder fra start. På fjerdepladsen kom Bent Olsens Troja (Hard Spun) før Fredrik Reuterskiölds Jaguar BF (U S Navy Flag).

Swing er født i England, men opdrættet hos Jessica og Padraig Long i Sverige.

Hun tjente 175.000 svenske kronor inklusiv hesteejerbonus i sit livs første start, og som halvsøster til en Derby- og St. Leger-vinder og datter af en svensk Oaks-vinder, er der naturligvis rigeligt med forventninger til hende.

Moderen Jive (Sabiango), som igen er trekvartsøster til Scandinavian Open (Gr.3)-vinderen Django (Acatenango), har produceret fem startende afkom til dato, og de allesammen vindere.

Det næste skud på stammen er et hoppeføl fra i år efter Tower Stakes (Gr.3)-vinderen Lope Y Fernandez (Lope De Vega).

Jacob Johansen rider debuterende Swing først over stregen i Lambada Cup. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top