fbpx

RaceTime Magazine: Hanne Bechmanns “Memory Lane”

I november-udgaven af RaceTime Magazine har Brdr. Bustrup været på besøg hos Hanne og Jens Bechmann på Karlebogård. Hér blev der set tilbage på en lang og flot trænerkarriere, der om kort tid rinder ud.

Læs også om galopsporten i Italien – om Federico Tesio, Ribot, Frankie Dettori og den efterhånden mangeårige krise, som har kastet mørke skygger over verdens en gang førende galopnation.


Læs RaceTime Magazine hér.

RaceTime

RaceTime

Bag RaceTime står brødrene Per og Klaus Bustrup. Familien Bustrup har været fast inventar på Klampenborg Galopbane siden midten af 1950'erne. Per har været marketingchef på Klampenborg Galopbane, hvor han introducerede banens program ”Galoppen”, og han var én af iværksætterne bag Scandinavian Open Championship. Han var medkommentator på DR-TV ved større galopbegivenheder. I 1986 stiftede han sit eget reklamebureau. Per har udgivet bogen ”150 år med fuldblod, fest og farver” sammen med Hans Erik Westerberg samt ”Bagerlærlingen, der blev ”championjockey”. Han har været medejer af bl.a. Blue Mary og Stradivarius. Klaus var i mange år adm. direktør for Landbrugsraadet. Han har været formand for Danidas Styrelse og for bestyrelsen i FødevareBanken.

Seneste nyheder