fbpx

“The show must go on…”

Jydsk Væddeløbsbane er ved at komme sig over chokket efter eksplosionen lørdag middag. Der er det sidste døgn blevet ryddet op og sagkyndige er igang med at vurdere skadernes omfang, som jo heldigvis kun kostede materielle skader.


– Af Henrik Brendholdt

Der afvikles jo løb fredag aften på banen. Alt det løbstekniske er oppe at stå igen – dvs. højttalere, kameraer mm. Der vil blive opsat et kæmpestort telt hvor der kan spises via et mobil køkken. Femten terminaler vil blive instaleret rundt på banen og inde i teltet kan løbene desuden følges på tv.

Jockeyrummet har heller ikke taget nævneværdig skade så jockeyerne har samme faciliteter som de plejer.

“Vi håber at kunne afvikle løbsdagen så tæt på normalt som muligt. Lige i øjeblikket ser det ud at at mindst en tredjedel af bygningen, hvor eksplosionen opstod, skal nedrives. Måske lidt mere. Det afgøres i løbet af en uges tid”, udtaler banens direktør Max Adelsbøll.

Jydsk Væddeløbsbane starter jo løbene allerede kl. 17 og der lægges ud med tre spændende galopløb i streg. Bl.a. Stormagasin Sallings Pokalløb, hvor flere af Ceres Jydsk Derby favoritterne er ude at prøve banen inden der dystes om de 400.000 kroner på “Jyllandsløbsdagen” den 2. juni.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top