fbpx

“Banen har aldrig været bedre”

Klampenborgs banemester Søren Bechmann aflæste torsdag morgen græsbanen til 3,7 på penotrometret, hvilket betyder at banen lige nu er god til blød.


“Der forventes nogle få milimeter mere regn i de kommende dage, og holder vejrudsigten stik, så får vi på søndag en god græsbane med en baneværdi på ca. 3,0”, fortæller Søren Bechmann. Administrerende direktør og sportschef Tom Christensen beretter at der lige nu ikke findes en bedre græsbane i Skandinavien:

“Opvisningsbanen har fået en vertikaldræning, hvilket kort fortalt betyder at man via en maskine med en masse spyd laver millioner af huller i 25-30 centimeters dybde, som løsner banens overflade og samtidig dræner hurtigt ved store regnmængder.

Derudover har vi netop gennemført en sommergødning som har givet græsset ekstra kraft, og det faktum at Finansieringsfonden i år bevilgede en ny græsslåmaskine, har gjort at græsset kan klippes oftere og mere hensigtsmæssigt. Banen har simpelthen aldrig været bedre, end den er lige nu!”, fastslår Tom Christensen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top