fbpx

Poulsen skal træne søn af Dano-Mast

Danske Flemming Poulsen skal til næste år varetage træningen af en søn af den danske verdensstjerne Dano-Mast fra sit træningscenter i franske Chantilly.


Dano-Masts tidligere delejer, Stald Composit, erhvervede i starten af ugen den 1-årige hingst Your Song på Deauvilles oktoberauktion.

Dano-Mast, der vandt Gruppe-2-løbene Prix Dollar og Prix Jean du Chaudenay, samt var tredje i både Hong Kong Cup (Gr.1) og Grosser Bugatti Preis (Gr.1), står i dag opstaldet som avlshingst i Frankrig, og her har han blandt andet fået tilført den Listed-vindende hoppe Ballade Viennoise (Cricket Ball), som udover også at være Gruppe-3-placeret, allerede har gjort sig gældende i avlen med tre vindende afkom ud af lige så mange mulige – heriblandt den 11-dobbelte vinder Un Amor, der ligeledes er Listed-placeret.

“Åringen er en tro kopi af Dano-Mast, både hvad angår udseende og temperament, og jeg håber selvfølgelig, at han senere hen vil gøre sin far ære på væddeløbsbanerne”, fortæller ejer Erik Olesen, der gav 26.000 euro for hingsten.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top