fbpx

Flemming Poulsen-sejr i Frankrig

Efter en lang tørkeperiode med mange ærgelige uheld, fik Flemming Poulsen søndag eftermiddag endelig en sejr i Frankrig – og så blev det endda i et forhindringsløb!


Poulsen sadlede den 4-årige irskfødte hoppe Jolie Amour (Orpen – Shift Again v. Siberian Express) i det 3400 meter hurdleløb PrixRoger Crossouard på Angers, og resultatet blev en overlegen fem længders sejr, hvilket kom en smule bag på træneren:

“Hun er en ganske udmærket hoppe, der har løbet mange placeringer ind i fladløb. Vi begyndte at springe hende og fandt ud af at hun havde flair for jobbet, men jeg havde dog ikke regnet med at hun ville vinde i sit første forsøg. Det var en fin præstation, og det er første gang jeg har sadlet en vinder over forhindringer”, fortalte en glad Flemming Poulsen kort efter Jolie Amour havde skåret målstregen.

Amour Jolie er både ejet og opdrættet af svenske Kim Sundgren-Lindfors, der driver sit stutteri i nærheden af Bordeaux. “Det er den anden hest jeg har i træning for Kim, og derudover er jeg ved at gøre en 2-årig klar til en breeze-up auktion for hende”, uddyber Poulsen. Sejren i løbet påAngers var gode 12.000 euro værd, svarende til ca. 90.000 kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top