fbpx

Poker var en solid joker i Karl K.

Det blev som forventet til sejr for Nordjylland i det årlige Karl K. Pedersens Mindeløb på Fyn onsdag aften, men ikke til 31:10-favoritten Old Man River.


Louise Møller Nielsen-trænede Old Man River var en bleg favorit og reddede kun sidste præmie med besvær.

Tina Mortensen tog en chance på ryggen af Poker, der havde sæsondebuten afklaret hjemme i Aalborg med sejr til følge. Direkte til føring var parollen med Holy Roller under konstant observation i hænderne på Linda Bro, mens det slet ikke bed for Old Man River/Mark Larsen.

Mod afslutningen kom feltets nestor ind i rampelyset. 10-årige Breeders Love arbejdede fint frem indvendigt ved rails, og gik i opløbet i kamp med Poker. Breeders Love blev virkelig nærgående for Tinna Hovgaard Meier, men Tina Mortensen havde ikke tømt tanken i Poker.

Den britiskfødte femårig afviste elegant angrebet fra hjemmeholdets Breeders Love. En halv længde adskilte i mål. På tredjepladsen fulgte stabile Holy Roller, mens de to mest betroede Alfailak/Nicholas Cordrey og Ole Man River var fjerde respektive femte, efter løb under pari for begges vedkommende.


Fortjener en tur til hovedstaden

Poker trænes af Helle Frydensberg. Datter af Ulla Frydensberg, der har bidraget kraftigt til at fastholde galopsporten i Aalborg i kompagni med Birte Sørensen.To kvinder, der begge har ofret meget af deres liv for fuldbloden.

Poker ligner en hest, som godt kan tjene en god skilling også i Klampenborg, og i så fald får Tina Mortensen nok genvalg på ryggen. Man skal jo helst ikke ændre på et vindende hold. Navnlig ikke efter den fine pacebedømmelse Tina Mortensen viste her til aften. God propaganda for fuldbloden i Nordjylland over hele linjen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top