fbpx

Pia Brandt-succes i Deauville

Træner Pia Brandt havde lørdag sin 4-årige hoppe Rosie Cotton (King’s Best) til start i Gruppe-3-løbet Princess Elizabeth Stakes på Epsom, hvor hun endte på en pæn tredjeplads.

Hjemme i Frankrig gik det endnu bedre med to sejre i Deauville, som havde overtaget dagens løb fra Paris-banen Maisons Laffitte, der er oversvømmet.

Pia vandt først med den treårige hoppe Vendetta (Fastnet Rock) i et maidenløb over 1600 meter om €25.000. Hoppen ejes af Wildenstein-familiens Ballymore Holdings.

That’s Crazy vinder med jockey Maxime Guyon i sadlen. Guyon vandt fem løb på dagen.

I dagens sidste løb vandt hun så med That’s Crazy (Lord Shanakill), der ejes af kredsen omkring Anna Sundström Drion, L’Ecurie du Grand Chene. Distancen var 2500 meter med €26.000 i præmiesum.