fbpx

Peter Rif til Chantilly med Derby-drømme

Fredag eftermiddag drog den professionelle Klampenborg-træner Peter Rif af sted mod Frankrig med to heste i transporten. Rejsens mål er Chantilly, hvor træneren de næste tre måneder skal tune den endnu ustartede Derby-aspirant Our Choice til den kommende sæson i Skandinavien.


Med som rejsekammerat følger den nu 4-årige hoppe Lady Tilmar, der har Dansk Breeders Cup som sit hovedmål i år, men rejsen syd på drejer sig mest af alt om at indhente det forsømte med den 3-årige Kateb-søn, der voksede hele 2-årssæsonen væk og end ikke nåede et prøveløb.

“Our Choice har været sent udviklet, og det blev faktisk ikke til mere end nogle enkle arbejder i fjor. Han har meget at indhente i forhold til sine jævnaldrene, og skal vi gøre os nogen som helst forhåbninger om at få ham klar til Dansk Derby i slutningen af juni, bliver han nødt til at galoppere i de næste tre måneder, og det er her rejsen til Chantilly kommer ind i billedet”, fortæller Peter Rif kort inden afrejsen.

Our Choice og Lady Tilmar indlogeres til at starte med hos det svenske trænerpar Pia og Joakim Brandt, og det er samtidig meningen at den danske træner skal fungere som en hjælpende hånd for familien Brandt i den daglige træning igennem hele perioden.

Når Peter Rif og ejerkredsen i familien Schlawitz vælger en satsning som denne, er det naturligvis med håbet om at 3-årige Our Choice har kapaciteten til at løbe sig op blandt de allerbedste 3-årige i Skandinavien.

“Han har i glimt vist os en masse talent, og jeg ville ikke rejse til Chantilly hvis jeg ikke troede på klassisk chance. Jeg både håber på og regner med at komme tilbage til Danmark med en hest der tjener penge i Dansk Derby” slutter Peter Rif.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top