fbpx

Pecoiquen fra start til mål – Binary File fjerde

Fredrik Johansson beærede atter engang det skandinaviske publikum med sin eminente ridekunst, da han fredag aften var tilbage i aktion på Jägersro efter sit succesrige vinterophold i Grækenland.


Fab-Freddie” red to vindere på V65-dagen, og i én af dagens hovedbegivenheder, Norra Skånska Regementets Minneslöpning over 1600 meter, førte han på ryggen af Francisco Castro-trænede Pecoiquen fra start til mål efter et perfekt bedømt ridt. Det var Pecoiquens anden start efter hjemkomsten fra Dubai, og der er ingen tvivl om hvor stor en kapacitet Hussonet-sønnen har når han får fred i front.

Pecoiquen henviste uden problemer Ancient Egypt/Ivan Lopez til andenpladsen, mens Be Alert/Nicholas Cordrey blev tredje foran danske Binary File/Manuel Santos, der præcis som træner Lars Kelp havde advaret imod inden opgøret stadigvik er et stykke fra topformen og manglede en god mængde power i sin afslutning.


Castro fortsætter

Francisco Castro havde i det hele taget en fremragende dag på Jägersro med tre triumfer, og han beviste atter hvorfor det er ham der tager trænerchampionatet i Malmö når sæsonen slutter. Efter to andenpladser i dagens første par opgør vandt Media Hora/Per-Anders Gråberg Skånska Trångregementets Minneslöpning over 1000 meter efter en lynstart som ikke mange heste i Nordeuropa formår at gøre ham efter.

Media Hora sprængte feltet i stumper og stykker, og selv om både Maxim’s/Manuel Santos, Pipoldchap/Rodrigo Varas og Zoogina Zaid/Fredrik Johansson nærmede sig meter for meter på det sidste stykke af distancen, var Media Hora en sikker vinder på stregen.

Francisco Castro sadlede siden Trooper/Nicolaj Stott, der efter en knaldhård opløbskamp formåede at vinde Tapwell Cup foran Russian Roulette/Ivan Lopez og Carlos Girl/Per-Anders Gråberg.


Tre gange Stott

Netop Nicolaj Stott fik efter en lettere skuffende start på sæsonen virkelig hul på bylden denne aften, og den unge danske lærling serverede tre vindere for det spillende publikum.

Foruden sejren med Trooper var Stott først i mål med araberhesten Milord, og i Rose de Mai-Handicap over 2400 meter sørgede han for at give det danske Derby-håb Champollion en fin sæsondebut via en let sejr mod ældre heste.

Champollion startede fire gange i fjor og tog vandt en enkelt gang, og det var kun en yderst uheldig rejse i Svenskt Kriterium der gjorde at han blot sluttede sjette bag vindende Ilo. Dushyantor-sønnen bliver spændende at se på distancen i Klampenborg, og det er ikke utænkeligt at Lennar Reuterskiöld Jr. her har en lige så fin Derbykandidat som han havde i Hot Fudge sidste år.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top