fbpx

Peas And Carrots kæmper mod tiden

Derby-favoritten Peas And Carrots er ude i en kamp mod tiden for at blive klar til lørdagens sæsondebut i Jyllandsløbstesten på Klampenborg Galopbane. Final Appearance-sønnen har igennem de seneste uger døjet med en hovknusning, og i weekenden var han øm i den modsatte hov efter at have arbejdet på træningsbanen.


“Det første problem er løst nu, men han fik desværre en ny hovsprække i den anden hov i lørdags. Jeg arbejdede på hoven det meste af lørdagen og det er tilsyneladende gået godt, men det er først her i løbet af ugen jeg rigtigt får at se hvordan han tager det hele”, fortæller Lars Kelp, der mandag morgen lod Peas And Carrots cantre let på sandbanen, hvilket ikke så ud til at volde hesten nogen problemer.

“Alt gik godt mandag morgen og jeg valgte at starterklære ham i Jyllandsløbstesten, men han starter naturligvis kun såfremt alt er i orden på dagen. Han er selvfølgelig gået glip af noget arbejde, men han har brug for at komme i gang nu med kun seks uger til Dansk Derby, så jeg gør alt hvad jeg kan for at have ham klar – men det er en kamp mod uret”, slutter Lars Kelp.

Peas And Carrots står til at møde et stærkt felt i Jyllandsløbs Testen, blandt andet bestående af Wido Neuroths Derbyhåb Nablus, Hanne Bechmanns anpartshest Little Prince, Rune Haugens Quint Essentials og Bent Olsens Trym. Læg dertil spændende navne som Love Affair, Medusa, Dalei, Szuma samt Josey Wales, og man kan næsten ikke bede om en mere spændende Derbytest!

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top