fbpx

Peas And Carrots blev Listed-vinder

Zawawi Racing og Lennart Reuterskiöld Jr. fik endelig en Black Type-sejr med den på Havreholm Stutteri opdrættede Peas And Carrots, da Final Appearance-sønnen søndag eftermiddag tog stikket hjem i Songline Classic (L) over 2000 meter dirt track på Täby.


Manuel Santos valgte en rolig indledning med Peas And Carrots, men rundt opløbssvinget begyndte den langt galopperende hest at hente terræn på de forreste og ned gennem opløbsstrækningen endte opgøret i en fight mellem Peas And Carrots og Maybach, der sloges rigtig godt under Kim Andersen. Til slut var den danskopdrættede stjerne dog den stærkeste og han sejrede med en halv længde, hvorefter der var seks længder ned til staldkammeraten Crimson And Gold på tredjepladsen.

Sejren var 119.000 kroner værd for Peas And Carrots, der her vandt årets tredje sejr i seks starter, og selv om han tidligere i karrieren har vundet storløb som Vinterfavoritternes Ærespræmie, Svenskt Kriterium, Dansk Derby og Dansk Breeders’ Cup, var dette den første Black Type-triumf og hesten beviste at han for alvor kan regnes som en frontfigur i næste års skandinaviske storløb.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top