fbpx

Peas And Carrots behandlet efter SOC-skuffelsen

Lennart Reuterskiöld Jr-trænede Peas And Carrots var storfavorit i 19 for 10 da lågerne gik op til Scandinavian Open Championship (Gr.3) i søndags, men Final Appearance-sønnen fik aldrig vist sin store klasse og faldt fra i afgørelsen til løbets femteplads, godt otte længder bag vindende Equip Hill.


Dagen efter opgøret blev Peas And Carrots grundigt undersøgt, og mens der heldigvis ikke var nogen spor af gene fra hestens tidligere karrieretruende skade, viste det sig dog at hans højre knæ var kraftigt overbelastet.

“Overbelastningeni knæet har højst sandsynligt været undervejs i et stykke tid, men hesten er så frygtløs at ingen af os som har redet ham i det daglige har kunne mærke noget som helst på ham. I det sidste arbejde inden Scandinavian Open gik han fantastisk, men selve reaktionen kom først da det for alvor gik stærkt i søndags. Vi har allerede nu behandlet ham i knæet, og efter nogle dages træningspause vil vi igen være i stand til at forberede ham mod den næste store opgave som bliver Stockholm Cup International i september”, forklarede Lennart Reuterskiöld Jr. mandag eftermiddag til galopsport.dk.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top