fbpx

Peas And Carrots – bedste hest på banen!

Rigtig meget tyder på, at den tidligere danske Derbyvinder Peas And Carrots står foran sin hidtil største sæson.


I hvert fald virkede han bedre end nogensinde, da han tirsdag aften sæsondebuterede med en imponerende tredjeplads i et testløb til Pramms (L).

Præstationen skal naturligvis ikke vurderes ud fra Final Appearance-sønnen placering i løbet, men i stedet ud fra det faktum, at han gav henholdsvis fire og seks kilo til vindende Highway og andenhesten Ancient Egypt, der i fjor sluttede som fjerde og tredje gennem mål i Pramms Memorial (L).

Peas And Carrots var godt med hele vejen under sin faste makker Manuel Santos, og for lange tøjler galopperede han udvendigt side om side med førende Pecoiquen og Ancient Egypt på bagsiden. Da Pecoiquen allerede på sidste del af bagsiden bukkede under for presset, fortsatte Ancient Egypt og Peas And Carrots ufortrødent, mens Highway elegant var kommet frem i forreste geled for Nicholas Cordrey.

De tre forreste heste ramte opløbet samtidig, og de kæmpede en forrygende kamp hele vejen ned gennem den lige strækning med Ancient Egypt langs rails, Highway i midten og Peas And Carrots udvendigt.

På de sidste 150 meter fik Highway en afgørende længde på sine to konkurrenter, og han vandt med denne afstand før Ancient Egypt, der med hals kunne henvise Peas And Carrots til tredjepladsen.

“Det var en fremragende præstation. Han gav så mange kilo væk, og alligevel er han med i afgørelsen i et løb han slet ikke var sat op til. Nu tegner det virkelig lovende frem imod Pramms Memorial, hvor han skal møde de samme heste fra lige vægt og endda over 130 meter længere distance. Han har så utroligt meget fart i kroppen, men er jo samtidig langt galopperende, så det er faktisk lige før jeg hellere ser ham i det yderste startspor end fra spor ét næste gang”, sagde en yderst tilfreds Lennart Reuterskiöld Jr. efter løbsdagen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top