fbpx

Øvrevolls direktør opsiger sin stilling

Øvrevoll Galopps administrerende direktør Peter Buraas, der samtidig leder Norsk Jockey Klub, har opsagt sin stilling begge steder. Buraas har været hovedansvarlig for begge virksomheder i fem år, men vælger nu at sige stop.


“Jeg har fået et jobtilbud som jeg har valgt at slå til på. Jeg har haft fem fine, spænnende og morsomme år i galopsporten, og har haft det godt på Øvrevoll. Jeg har haft glæden af at arbejde sammen med dygtige og hyggelige kollegaer, og kan se tilbage på mange minderige oplevelser i sporten. Jeg har seks måneders opsigelse og skal i samarbejde med bestyrelsen finde frem til en afslutning af mit arbejdsforhold som gavner begge parter på den bedst mulige måde”, siger Peter M. Buraas.

Buraas’ nye job består i at opbygge et varemærke og et distributionsnet for et Omega-3-produkt i Europa. Dette er udviklet af to norske læger i USA og bliver lanceret i disse dage. “Det drejer sig om Omega-3-produkter for både mennesker og dyr. Så jeg kommer også til at være synlig i hestemiljøet fremover, dog ikke i lige så stor grad som det har været tilfældet igennem de sidste fem år”, slutter Peter Buraas.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top