fbpx

Overlegen maidensejr til Flyer

Søren Jensen-trænede Flyer har som søn af Dansk 1000 Guineas-vinderen Miss Et Toi og halvbror til Opdrætningsløbs-vinderen Tempi meget at leve op til, og søndag fik Academy Award-sønnen bevist at han har været værd at vente på.


I sit livs anden start kunne Flyer følge op på sin debut-tredjeplads med at sejre overlegent i 3-års Maiden Serien over 1600 meter. Kim Andersen så hele vejen ud til at have godt styr på tingene, og da han gav hesten marchordre i opløbet skød han frem til en ganske komfortabel to længders sejr foran Dilligaf og Siena.

Flyer har dermed meldt sig ind i kampen om en topplacering i Larch Ærespræmie på Derby Dag, og da der ser ud til at være masser af udvikling i den brune vallak bliver han utvivlsomt vældig spændende at følge fremover. Flyer står fortsat anmeldt i Petit Prix på Jyllandsløbsdagen, hvor han vil være et godt tilskud til et felt der kan blive det bedste nogensinde.

Dagens andet 3-års maidenløb over 1200 meter blev vundet af Tequila Heat, der under Jacob Johansen let afviste Red For Danger med to længder. Tequila Heat trænes af Rune Haugen, der endelig fik brudt den “Klampenborg-forbandelse” der plagede ham hele sidste sæson.

Løbet blev desværre skæmmet ved, at Denise Olssons nye import Maracana Boy på tragisk vis brækkede ned midt i opløbet og efterfølgende måtte aflives. Hestens jockey Martin Rodriguez slap uden svære skader, men han måtte dog afstå fra at ride resten af dagens løb, hvilket kostede ham andenpladsen i Dansk 2000 Guineas med Clauses Star.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top