fbpx

Opløftende nyt for Stutteri Blesbjerg i Paris

Bente Andresen på Stutteri Blesbjerg fik tirsdag eftermiddag opløftende nyt oven på Katebs tragiske bortgang sidste måned.


Stutteri Blesbjerg ejer nemlig i dag avlshoppen Cozzene’s Pride (Cozzene – Goodnight Moon v. Ela Mana Mou), der denne eftermiddag havde sin 3-årige søn Tsar Xaar (Xaar) til start i det franske Listed Race Prix Montenica over 1400 meter på Maisons-Laffitte i Paris.

Tsar Xaar vandt nemlig en sikker halvanden længdes sejr for jockey Olivier Peslier og tjente dermed gode 25.000 euro. Det var Tsar Xaars fjerde start i år, og det er hidtil blevet til to sejre og to andenpladser. Hjemme i Danmark har Stutteri Blesbjerg en halvbror til Tsar Xaar gående, en hingst kaldet Corteez Pride efter sprinterfaderen Dyhim Diamond, der vandt både Benazet Rennen (Gr.3) i Tyskland og Prix de Seine et Oise (Gr.3) i Frankrig.

Dertil skal Cozzene’s Pride i år fole et forhåbentlig velskabt føl efter Kateb. Cozzene’s Pride er i øvrigt halvsøster til den indiskfødte Royal Gladiator, der i sit hjemland er vinder af bl.a. Bangalore Juvenile Million (L) og har været tredje i Hindu Golconda Derby (L).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top