fbpx

Oliver Wilson tilbage igen efter sygdomsperiode

Oliver Wilson måtte desværre igennem en ufrivillig sygdomspause i første halvdel af juni, men mandag er han blevet raskmeldt igen. Den danske championjockey er tilbage i sadlen på lørdag, hvor Øvrevoll afholder 1000 Guineas, 2000 Guineas og Oslo Cup (L).


Oliver Wilson. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Oliver Wilson meldte i første omgang afbud til Breeders’ Cup-fredagen på Klampenborg den 7. juni. Årsagen var en nyre- og bækkenbetændelse, som han endte med at være indlagt med på hospitalet i en hel uge.

“Som de fleste af mine kollegaer ved, døjer jeg meget med nyresten, og jeg får ofte fire til fem anfald i løbet af sæsonen. Da jeg om tirsdagen den 4. juni fik smerter omkring nyrerne, kunne jeg mærke, at det føltes anderledes denne gang”, fortæller Oliver nu til GalopSport.

“I første omgang blev jeg sendt hjem fra hospitalet med noget bredspektret antibiotika, men smerterne blev værre og værre, og om fredagen før Dansk Breeders’ Cup blev jeg indlagt med et infektionstal på over 400”.

“Lægen foretog et lille indgreb gennem ryggen. Jeg fik fjernet en betændelsesbyld på den ene nyre og fik lagt et dræn, som jeg derefter måtte gå rundt med i en uges tid. Samtidig fik jeg den rigtige antibiotika direkte i blodet, og i fredags blev jeg udskrevet”.

Tilbage var der kun at vente på, at infektionstallet faldt til normalen igen, og den besked fik Oliver tidligere i dag.

“Jeg har også været på ‘plastichesten’ og træne i dag, og i morgen rider jeg ud for min mor i stalden. Heldigvis har jeg ikke mistet noget af min form, så jeg er ‘fit for fight’ med det samme og glæder mig til at ride på Øvrevoll på lørdag”, konkluderer Oliver.

Oliver Wilson i bøjlerne på Good Fortune, da duoen besejrede Slava Ukraini med kort hoved i Danish Jockey Club Cup (L). Foto: Burt Seeger.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top