fbpx

O.J.’s Winners. Øvrevoll, onsdag 13. september.

Man hadde flere alternativer på å finne bankere i onsdagens lunsjgalopp. Min banker i V4 spillet imponerte i amatørløpet sist og får nå Carlos Lopez på ryggen. Tror ikke han taper dette.

En annen en som også blir spennende å følge er en treåring som virkelig er ute etter å vise hvor god han er, for det fikk han ikke muligheten til i Norsk Derby. Gå ikke klipp av denne løpsdagen, en løpsdag hvor man finner flere godbiter.

En meget vanskelig innledning. Sier som så mange ganger tidligere, her må du bruke mange kryss. Min knepne favoritt blir 7 AIFE som får tre kilo lettelse og svikt i banen. 5 Ocho Rios har prikket toppformen og er med i striden. Samme gjelder 8 Mestro Dos Magos som nå har fått masse fart i kroppen etter å ha gått noen sprintløp. 9 Viviannasdream var god sist. Ikke sikkert vinneren er på tipslinjen.
7 Aife – 5 Ocho Rios . 9 Viviannasdream  Outs: 8 Mestro Dos Magos

3 KALLAVADUVIL var enorm sist og vinner dette løpet på den formen. Vant med hele 7,5 lengde og får nå championjockey Lopez på ryggen. Han rader opp seire om dagen og det er absolutt et pluss i boka. Bak er det flere hester som jakter seier. 11 Oui Je Veux, 9 Fuego og 5 Moonflash er verst imot.
3 Kallavaduvil – 9 Fuego – 5 Moonflash  Outs: 11 Oui Je Veux

5 HEAVENLY SPICED har til gode å vinne løp i år, men nærmer seg. Prestasjonen sist viste at formkurven er på vei opp ett hakk til. Jeg tror han vinner. 2 Somersville er veldig opp og ned i prestasjonene. Vinner på hekk, men skuffer på flatt. Svikt i banen er absolutt et stort pluss, da hjelper det også å bære bunnvekt. 7 Justin Case har gått et par bra løp i år, men mangler det siste lille. Kommer som favoritten fra en stall som begynner å vise god gammel form. 8 Al Muna avsluttet godt sist, løpets outsider.

5 Heavenly Spiced – 2 Somersville – 7 Justin Case  Outs: 8 Al Muna

14 SPITZBERGEN ble strøket kort tid før Norsk Derby. Han var favoritt i løpet, men en hovknusning ødela den muligheten. Jeg tror det er en revansjesugen hest vi møter og jeg tror vi ser han i knallorden. Kan fort være en banker i V5 spillet også. 1 Swedish Dream er en annen spennende treåring som ennå ikke har gått et dårlig løp. Tror han på en god dag kan utfordre favoritten. 2 Outlaw var ikke mye slått på Derbydagen. Toppformen er der. 12 Busybeingfabulous går jevne løp og er ikke mye slått. Tre kilo av er absolutt et pluss. Men løpet er vidåpent dersom favoritten skulle svikte.
14 Spitzbergen – 1 Swedish Dream – 2 Outlaw  Outs: 12 Busybeingfabulous

2 ACONCAGUA gikk glipp av en meget god plassering i Norsk Derby etter å ha blitt sjenert ca 300 fra mål. Den prestasjonen holder langt her. 3 Dardenne har hatt en lang pause. Kan fort være den beste hesten. 4 Silent Storm gikk godkjent i Norsk Derby. Fikk med seg gode penger. Det skal holde med disse tre.

4 DELACOUR imponerte meg første gang ut og var slått av en meget god hest. Blir min banker i V5 spillet.  7 Cool As Ice var også mer en godkjent sist, men tror det blir vanskelig å slå min favoritt. 11 La Ultima var god første gang ut i år, men skuffet stort på Derbydagen. Tror vi kan glemme det løpet.
4 Delacour – 7 Cool As Ice  – 9 Al Buraq  Outs: 11 La Ultima

Dette løpet tror jeg 6 ASAKS AMBITION vinner. Går gode løp på både gress og dirt. Har startet kanskje flest løp av samtlige hester på Øvrevoll i år, men har tjent gode penger. I striden. 2 Denico har vært god sine siste to. Helt sikkert på trippelen. Garder hvis du har mulighetene.
6 Asaks Ambition – 2 Denico – 8 Borzakovski  Outs: 7 Guess Who

Ingen enkel avslutning i V5-spillet. Min favoritt blir 2 QUEEN’S DELIGHT. Var langt bak teten sist, men avsluttet i overlydsfart. Vinner snart løp. 7 Sir Benjamin vinner også snart løp. Kun vunnet et løp i karrieren, men kan ta sin andre her. 5 Tookwino er opp og ned i prestasjonene. Blir med under tvil. 4 Nordlys går på det jevne. Skal ha for at han aldri gir opp.