fbpx

Ny klassisk sejr til Galileo-afkom

Irish Oaks blev lørdag vundet af Coolmores “second string”, Seventh Heaven, der er ud af Johannesburg-datteren La Traviata.Det var en overraskende god præstation efter hoppens seneste start i Epsom Derby, hvor hun var slået med 30 længder af Minding.

Coolmores favorit i løbet, Even Top (Mastercraftsman), der kom fra en sejr i Royal Ascots Ribblesdale Stakes, var en kæmpe skuffelse denne gang.

Seventh Heaven vandt til slut let med 2 ¾ længde foran andenhesten fra Epsom, Architecture (Zoffany), medens Epsoms tredjeplacerede Harlequeen (Canford Cliffs) kunne gentage denne placering.

Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top