fbpx

Ny direktør på Fyens Væddeløbsbane

Væddeløbsbanen i det sydvestlige Odense har fundet sin nye direktør i Annette Lylover Jensen, der tiltræder jobbet i Sanderum den 1. maj 2024. Hun afløser Claus Juncker, der fortsætter som kommerciel direktør i sportens landsdækkende og fælles drifts- og administrationsselskab Dansk Hestevæddeløb.

En samlet bestyrelse har peget på Annette Lylover Jensen til at fortsætte og yderligere styrke den positive udvikling Fyens Væddeløbsbane A/S har oplevet de senere år.

Annette Lylover Jensen bliver ny direktør for Fyens Væddeløbsbane.

En ildsjæl stempler ind

”Vi er ualmindeligt glade for at Annette har valgt at takke ja til jobbet som direktør og daglig leder af væddeløbsbanen. Hendes energi, passion og store erfaring passer perfekt til Fyens Væddeløbsbane. Det giver os håb om og tro på, at vi kan løfte FVB helt op i øverste liga”, udtaler bestyrelsen.

Hestevæddeløb og banen i Odense er dog på ingen måde et nyt bekendstkab for Annette Lylover Jensen. Siden det første møde med sporten, med et besøg på Odense-banen i 2014, har hun fra sidelinjen passioneret fulgt og indirekte bidraget til den udvikling, der er sket siden.

Annette Lylover Jensen er således et velkendt ansigt i hestevæddeløbssporten, hvor hun har været bestyrelsesformand for Fyens Væddeløbsforening og bestyrelsesmedlem i driftsselskabet Fyens Væddeløbsbane A/S, som hun nu bliver direktør for.

”Alle der kender Annette ved, at hun er ladet med en særlig energi, der er karakteristisk for ildsjæle”, uddyber bestyrelsen. ”Men ud over at være udstyret med et ekstra gear og et smittende væsen, så er hun også en yderst kompentent og garvet erhvervskvinde, der har nogle helt særlige forudsætninger for at lykkes med opgaven”.


Værktøjskassen er på plads

Den nye direktør forlader et job som administrationschef og medejer af Probus Ejendomme & Investering A/S i Odense, hvor hun har spillet en væsentlig rolle i virksomhedens succes gennem de sidste ni år.

Annette Lylover Jensen har store forhåbninger til det nye job som direktør for væddeløbsbanen. ”Jeg er vildt glad for at få muligheden for at videreudvikle virksomheden. Jeg ser store perspektiver i for alvor at træde ind i oplevelsesindustrien”, pointerer hun.

”FVB er ikke bare en fascinerende hestevæddeløbsbane i Odense. Det er også en event virksomhed med nogle unikke rammer og ikke mindst et helt særligt socialt fællesskab. Vi skal ikke bare være noget for Odense, vi har potentialet til at være noget for hele Fyn”, slutter hun.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top