fbpx

Ny direktør for Fyens Væddeløbsbane

Nuværende kommunikationschef i Dansk Hestevæddeløb, Claus Juncker, tiltræder 1. september som administrerende direktør for Fyens Væddeløbsbane A/S.


Fyens Væddeløbsbane A/S har pr. 1. september 2020 ansat 47-årige Claus Juncker som selskabets administrerende direktør. 

Claus Juncker kommer fra en stilling som kommunikationschef i Dansk Hestevæddeløb ApS, hvor han har haft det overordnede ansvar for den strategiske kommunikation.

Claus Juncker er opvokset i området omkring Fyens Væddeløbsbane og er kommet på banen siden de tidlige teenageår. Qua de seneste 25 års virke som både aktiv udøver, hesteejer, opdrætter og ansat i hestevæddeløbssporten har han opbygget et omfattende branchekendskab og -netværk. 

Privat er han gift med Mette, og sammen er de bosiddende på en hesteejendom i Vejle sammen med deres to børn på henholdsvis seks og to år. 

“Jeg glæder mig til at blive en del af Fyens Væddeløbsbane og at arbejde tæt sammen med de mange ambitiøse og passionerede mennesker, der er omkring den. Jeg ser en spændende udfordring i at skulle stå i spidsen for at forløse den kombinerede trav- og galopbanes enorme potentiale og løfte den ind i kategorien af helt store spillere i den fynske oplevelseskultur”, siger Claus Juncker. 

Fyens Væddeløbsbane A/S har været igennem en længere proces med at finde den rette administrerende direktør. Med ansættelsen af Claus Juncker har man ifølge Fyens Væddeløbsbanes bestyrelsesformand, Malene Raunholt, fået en profil, der matcher selskabets visioner. 

“Vi har i Claus Juncker fået en strategisk og kommunikativ stærk profil. Med hans indgående branchekendskab, blik for synergier, muligheder og helheder ser vi ham som den helt rette til at sikre den fortsatte udvikling af Fyens Væddeløbsbane”, udtaler Malene Raunholt. 

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen