fbpx

Ny dansk Breeze Up-import til 3,7 millioner

I den netop publicerede væddeløbskalender fra Dansk Galop fremgår det, at Flemming Velins Scanvet Stallions har importeret den 2-årige War Front-søn Commander Of War, der i april gik ud af ringen på Tattersalls Craven Breeze Up for et hammerslag på 425,000 guineas.


Commander Of War kostede 425,000 guineas på Tattersalls Craven Breeze Up. Foto: Tattersalls.

Det svarer til lidt mere end 3,7 millioner danske kroner for den amerikanskopdrættede hingst, der er ud af en Gruppe-3-placeret Giant’s Causeway-halvsøster til den tidligere skandinaviske avlshingst Center Divider.

Moderen, Pine Needles, var bl.a. tredje i Boling Springs Stakes (G3) på Monmouth Park, og udover at være helsøster til Center Divider er hun trekvartsøster til Listed-vinderen Sorprendente (Creative Cause) og halvsøster til Stakes-vinderne Chamois og Infinite Wisdom, begge efter Smart Strike.

Mormoderen, Meridiana (Lomitas), vandt bl.a. Oaks d’Italia (Gr.1), og hun er selv halvsøster til den tyske 2-årschampion Monami.

Commander Of War blev købt gennem Durcan Bloodstock og er nu blevet staldkammerat med bl.a. Velins 3-årsstjerne Unconquerable (Churchill), der vandt for anden gang ud af tre mulige på Klampenborg i fredags, og nu efter alt at dømme næste gang starter i Pokalløb (L) på Derbydagen den 7. august.


Commander Of War blev fremstillet af “Stormin” Norman Williamsons Oak Tree Farm. Se hingsten breeze i Newmarket herunder:

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen