fbpx

Nutz til jobsamtale i Dubai?

Klampenborgs tidligere mangfoldige championtræner Franz Nutz afslutter i næste uge sin årlige 10-ugers ferie i Thailand, og skulle efter planen vende hjem til Danmark til sæsonstarten. Nutz har dog selv taget initiativ til at gøre rejsen længere, og han er på nuværende tidspunkt i gang med at undersøge mulighederne for at lave billetten om til en mellemlanding i Dubai.


“Efter gårsdagens World Cup-dag kan der meget vel opstå en ledig stilling som træner for en markant væddeløbsstald, og selv om jeg mange gange har afvist at jeg ikke vil genoptage trænervirksomheden er det naturligvis attraktivt at kunne træne i Dubais varme om vinteren, og jeg er efterhånden blevet så god til engelsk at jeg ville kunne klare mig i Newmarket”, fortæller Franz Nutz, der netop har været på markedet for at erhverve sig en lyseblå skjorte med håbet om at kunne imponere sin kommende arbejdsgiver.

Nutz vil dog ikke komme nærmere ind på hvilken prominent stald der er tale om, men galopsport.dk ønsker her den 1. april et stort held og lykke med forsøget.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top