fbpx

Nobileo: “Som at ride Valley Chapel”

“Det var som at ride Valley Chapel!” – sådan lød Fredrik Johanssons umiddelbare kommentar efter han havde indledt den norske galopsæson med debuterende Nobileo, som i sit livs første start gav løfter for en gigantisk fremtid. Galileo-sønnen førte hver en meter af det 1600 meter lange opgør, og i opløbet var han helt alene på banen.


Nobileo kom i mål 15 længder foran Rune Haugens Acatenango-søn Giordano, som igen havde ni længder til Milliondollarbaby på tredjepladsen. Også træner Wido Neuroth havde svært ved at skjule sin begejstring for den 3-årige fukse hingst, som kun nåede at prøveløb i fjor, hvor han fulgte staldkammeraten Icaros til dørs.

“Han er en let galopperende hest, men hvor vidt han har samme utrolige kampvilje som Valley Chapel må vi vente med at se til han bliver presset. Nu venter der to opgaver i Tyskland i maj, og så er hovedmålet Tysk Derby (Gr.1) i sidste del af juli”, kommenterede Neuroth. Nobileo ejes af Stall Perlen, der købte hingsten som åring for ca. 650.000 kroner.

Hingsten tilhører første årgang efter Sadler’s Wells-sønnen Galileo, der i Aidan O’Briens træning vandt både Derby Stakes (Gr.1) på Epsom, Irish Derby (Gr.1) på The Curragh og King George VI and Queen Elizabeth II Stakes (Gr.1) på Ascot.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top