fbpx

No Short Cuts hævet til 86 efter Skåneland

Wido Neuroths 2-årige No Short Cuts overvintrer nu som favorit til Svenskt Derby 2021 efter sin forrygende afslutning og sejr i søndagens Skånelandlöpning på Jägersro.


No Short Cuts flyver forbi Wolfof Vancouver og Pusjkin i Skånelandlöpning. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Den amerikanskopdrættede Will Take Charge-søn kom skævt fra start og lå sidst ud på bagsiden i det 1600 meter lange opgør, og selv om han også tidligt var af biddet under Andreas Tapia Dalbark, havde han et ekstra gear i opløbet og kunne til slut gå forbi længe førende Wolfof Vancouver (Speightstown).

No Short Cuts vandt med en sikker længde og blev på den baggrund hævet fra 80 til 86, mens Wolfof Vancouver blev stående på sine 85.

De to importerede heste er nu de højest handicappede navne forud for Svenskt Derby 2021.

No Short Cuts og Andreas Tapia Dalbark. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Vindende No Short Cuts blev købt for 100,000 pund på Goffs UK Breeze Up Sale i Doncaster i sommer, og det var med en forhåndsanmeldelse til næste års svenske Derby. Både anden- og tredjehestene, Wolfof Vancouver og Pusjkin (Muhaarar) kom til Sverige fra Goffs Orby Sale i fjor og er ligeledes meldt i Derbyserien.

No Short Cuts er første startende afkom ud af Scat Daddy-hoppen Gratification, en helsøster til Listed-vinderen Kyriaki og fra samme moderlinje som den tredobbelte Grade-1-vinder Stellar Jayne.

Han blev købt igennem Peter og Ross Doyle Bloodstock til norske Stall Perlen, der har haft en stor sæson med deres yngste årgang tællende navne som Thunderey (Night Of Thunder), Miss Haven (Twilight Son), No Lie (Camelot) og nu også No Short Cuts.

Stall Perlen slutter året som nummer to på den svenske ejerstatistik, kun overgået af danske The JC Organization ApS, som ejer førnævnte Wolfof Vancouver.NO SHORT CUTS (USA)
brun hingst 2018
v. Will Take Charge (Unbridled’s Song)
1. mor Gratification (Scat Daddy)
2. mor Tally Ho Dixie (Dixieland Band)
3. mor Tally Ho Annie (Capote)
2. karrieresejr i 4. start.
211.802 SEK.
Hcp.: 86 (efter Skånelandlöpning)
Ejer: Stall Perlen.
Træner: Wido Neuroth.
Opdrætter: Cobra Farm.
Købt for £100,000 (Peter & Ross Doyle Bloodstock) på Goffs UK Breeze Up Sale 2020.


Lennart J:r Reuterskiöld og Jacob Johansen havde grund til at smile efter tre dagssejre – her ses de med Mingun-sønnen Stormy Ocean, der nu er oppe i et handicap på 90. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Wido Neuroth er efter søndagens storløbssejr kun 26.000 svenske kronor fra tredjepladsen i den svenske trænerliga.

Pladsen indehaves lige nu af Patrick Wahl, mens andenpladsen tilfalder Niels Petersen og førstepladsen igen går til Lennart J:r Reuterskiöld.

Netop Reuterskiöld måtte i går tage til takke med andenpladsen i både Skånelandlöpning med Wolfof Vancouver og i Svenskt Kriterium med War Hawk (Appel Au Maitre), men han kunne til gengæld fejre en trippel i det øvrige rammeprogram, hvilket inkluderede sejre til Hey Brother (Hallucinate) i Janos Tandaris Minne, Dream Look (Power) i Svenskt Kriterium Consolation og Stormy Ocean (Mingun) i Guldhandicap.

Alle tre heste blev redet til sejr af Jacob Johansen.

2-årige Dominic og Carlos Lopez. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

En anden stor 2-årspræstation stod Susanne Berneklints tyskopdrættede Dominic (Footstepsinthesand) for, da han under Carlos Lopez aflagde maidentitlen med fem længder over 1200 meter og blev belønnet med et handicap på 78.

Janos Tandaris Minne-vinderen Hey Brother blev bedømt til 76, Consolation-vinderen Dream Look til 75 og selve Kriteriumsvinderen Palm Springs til 81.


Resultater: Jägersro, søndag 8. november

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder