fbpx

Natasha Archer er gået i lære på Trongården

Brian Wilson har udvidet sit staldpersonale yderligere med 26-årige Natasha Archer, der i dag er gået i lære på Trongården.


Natasha Archer på Klampenborgs træningsbane. Foto: Kim Gudmand.

Natasha Archer, der er datter af den professionelle jockey og nuværende Aarhus-træner Ian Archer, er vokset op med heste og galopsport, og med sin lærekontrakt får hun nu chancen for at deltage i professionelle løb fra sæsonstarten.

Natasha har hidtil redet syv løb og været placeret i de fem – heriblandt en tredjeplads på Jägersro.

Hun red sit første galopløb i 2011 og var senest i sadlen som amatørrytter i 2016.

“Hun er en meget dygtig rytter med gode hænder, og jeg sikker på hun bliver et godt aktiv for stalden i både dagligdagen og i løb”, siger Brian Wilson.

“Natasha kan ride 54 kilo og vil få gode chancer for os i denne sæson – højst sandsynligt allerede på de første løbsdage på Klampenborg”.

Udover Natasha Archer består holdet hos Team Wilson af tilbagevendte Oliver Wilson, Laura Langthaler, Francis Waweru, samt træneren selv.

“Desuden har jeg god hjælp af Sam Jukes, der er startet hos Søren Jensen og nu også rider et par lot for mig om dagen. Sam var for en række år tilbage ansat hos Lars Kelp, så han kender alt til Klampenborg og er en meget dygtig arbejdsrytter”, afslutter Brian Wilson.


Brian Wilsons træningsliste med 23 heste ser således ud den 1. april:

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder