fbpx

Muskelforstrækning holder Binary File ude af Pramms (L)

Der kommer ingen dansktrænede heste til start i Pramms Memorial (L) på Jägersro fredag den 11. maj. Det blev en kendsgerning fredag morgen, da der blev starterklæret til løbet og sidste års vinder Binary File ikke var at finde blandt de 12 startende heste i million-opgøret.


Binary File var senest nummer fire i Pramms-optakten over 1600 meter på samme bane, og det var naturligvis forventet at Nureyev-sønnen skulle være tilbage i klart forbedret udgave næste gang.

“Binary File har pådraget sig en muskelforstrækning og han er ikke i stand til at starte i Pramms Memorial. Jeg er endnu ikke sikker på hvor lang en pause han skal have ovenpå denne skade, og vi både jeg og hestens ejere er naturligvis utroligt ærgerlige over at dette sker netop nu hvor vi skulle forsvare sidste års sejr i løbet”, forklarer Klampenborg-træner Lars Kelp til galopsport.dk.

På trods af Binary Files fravær bliver Pramms Memorial (L) er virkelig stærkt væddeløb, og der er både gensyn med forrige års Pramms-vinder Vortex/Nicholas Cordrey fra England, Flemming Poulsens tidligere Derbyvinder Albany Hall/Mark Larsen fra Frankrig, de to norske esser Icaros/Fredrik Johansson og Miysasaki/Luis Torres, samt Pecoiquen/Rodrigo Varas, Maybach/Per-Anders Gråberg, Salt Track/Espen Ski, Wazir/Yvonne Durant, Ancient Egypt/Ivan Lopez, Be Alert/Kim Andersen, Highway/Manuel Santos og Halfsong/Dina Danekilde.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top