fbpx

Mrs Loreen er scannet drægtig ved Aga Khans Gruppe-2-vinder Erevann

Jägersro-dronningen Mrs Loreen, som for et par måneder siden folede en hoppe efter den syvdobbelte Gruppe-1-vinder Stradivarius, er scannet drægtig igen. “Denne gang med Dubawi-sønnen Erevann”, fortæller Alexandra Granrot til GalopSport.


Mrs Loreen sammen med sit hoppeføl efter Stradivarius. Mrs Loreen er nu i fol ved Gruppe-2-vinderen Erevann. Foto: GO MedRacing.

Mrs Loreen (Needwood Blade) nyder fortsat tilværelsen i det milde franske klima på Haras de Cisai, inden hun senere på året skal tilbage til Alexandra Granrot og Roger Osbergs stutteri i Skåne.

Det stort satsende træner- og opdrætterpar har foruden Mrs Loreen også Listed-placerede Blue Gem (Barocci) og den dobbelte vinder Alderaan (Juniper Tree) gående i Normandiet.

“De er begge drægtige ved Romanised“, tilføjer Alexandra.

Listed-placerede Blue Gem (Barocci). Foto: GO MedRacing.

Romanised (Holy Roman Emperor) vandt bl.a. Irish 2000 Guineas (Gr.1) og Prix Jacques le Marois (Gr.1) i sin glimrende karriere for Ken Condon, og hans første årgang er klar til at ramme banerne i 2024. Han har i sine fire første bedækninssæsoner stået til €7,000 på Haras de Bouquetot.

Alderaan (Juniper Tree). Foto: GO MedRacing.

Hjemme i Sverige har Alexandra og Roger i mellemtiden hjulpet to føl til verden. “Moulin Magique har fået et fint hingstføl efter Wentworth, og i søndags folede Golden Caviar en hingst efter Uppercut Action. Nu er folingssæsonen forbi for os, og vi glæder os til at få vores drægtige hopper og Stradivarius-datter hjem”, sammenfatter Alexandra.

Golden Caviar (Eishin Dunkirk) med sit hingstføl efter Uppercut Action (Statue Of Liberty). Foto: GO MedRacing.

Golden Caviar (Eishin Dunkirk) med sit hingstføl efter Uppercut Action (Statue Of Liberty). Foto: GO MedRacing.

Moulin Magique (Mirio) med sit hingstføl efter Wentworth (Acclamation). Foto: GO MedRacing.

Hingstføl efter Wentworth ud af Moulin Magique. Foto: GO MedRacing.

Hoppeføl efter Stradivarius (Sea The Stars) ud af Mrs Loreen (Needwood Blade). Foto: GO MedRacing.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top